Tuoksuva varainhankinta saippualla ilman riskejä. 30-35% tuotto. Luokkaretki, jamboree, yhdistys, urheiluseura. Kotimaista käsityötä ja luonnolliset raaka-aineet puutarhasta.

Aloita varainhankinta

Jopa 4,55€ tuottoa/ tuote

Varainhankinta Elsan Ekopajan tuotteilla on helppoa ja siistiä! Valitse ryhmänne yhteyshenkilö, lähetä meille sähköposti ja saat meiltä kaiken materiaalin varainhankintaanne varten. 

Aloittakaa varainhankinta ja ansaitkaa 30%-35% myynnistänne.

Tästä pääsette alkuun

Saatte unelmakassaanne 30% jokaisesta myydystä tuotteesta! Se tarkoittaa 2,70€-4,55€ tuottoa / tuote.

Jos keräyssummanne ylittää 2000€, on bonuksenne määrä jo huikeat 35%!

Esimerkkiryhmämme koostui 20 kerääjän porukasta, joista jokainen sai kerättyä keskimäärin 13 palasaippuaa. Keräyssumma oli 2080€ joka ylitti bonusportaan ja tällöin ryhmä tienasi huikeat 728€ yhdellä keräyskerralla!

Aloittakaa kerääminen vaikka heti. Ryhmänne yhteyshenkilö ottaa tällä lomakkeella meihin yhteyttä ja me lähetämme teille ilmaisen materiaalipaketin joka sisältää 2 esitettä/kerääjä sekä ilmaisen testipalan jokaisesta saippuasta. 

Elsan Ekopaja

Osoite

Vuohkalliontie 9 18200 Heinola

Puhelin

0503361993

Email

puoti@elsanekopaja.fi

Täytä lomakkeen tiedot ja olemme yhteydessä sinuun puhelimitse heti seuraavana arkipäivänä. Puhelun perusteella lähetämme ilmaisen materiaalipaketin tuoksunäytteineen. 

Soitamme sinulle seuraavana arkipäivänä

Liity postituslistalle

Liity Elsan Ekopajan faneihin ja saa aina uusinta tietoa varainkeruusta ja tuotteistamme. Liity kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi tähän: