tutustu

Palashampoot

Saat tarkempaa tietoa Elsan Ekopajan valmistamista palashampoista

Tässä esittelemme

Elsan Ekopajan palashampoot

Palashampoo on luonnollinen ja ekologinen valinta. Palaa on helppo levittää suoraan hiuksiin ja paloissamme on ihanat luonnolliset hoitoaineet mukana. 

Elsan Ekopajan valikoimasta löytyy kaksi erilaista palashampoota.

Silkkitipun palashampoo

Silkkitipun palashampoo 15€

Ekologinen luonnonsaippua hiusten pesuun. Tekee hiuksista puhtaat, hoidetut, kiiltävät ja kuohkeat, aivan kuin Silkki-tipulla.

Silkkitipun palashampoo saa hiuksesi kiiltämään kilpaa auringon kanssa ja pehmeiksi kuin untuvan kosketus. Tämä ainutlaatuinen palashampoo pelastaa paitsi maailman jätevuorilta, myös kenties sinun kuivat ja elottomat hiuksesi. Pese hiukset tällä superluonnoshampoolla ja niistä tulee pehmeät, kuohkeat, kiiltävät ja runsaat. Lisäksi se huolehtii hiuspohjasi hyvinvoinnista luonnollisella tavalla.

Tämä ihmeshampoo sisältää upeita luonnon ainesosia. Silkkikanan muna, tai sen keltuainen on oikea ravintopommi, mutta hiuksiin sen keratiini tuo aivan uudenlaista kuohkeutta. Luomuolut, jota jotkut myös nauttivat suun kautta, sopii tähän shampooseen koska se lisää hiusten kiiltoa ja taipuisuutta. Luonnon tussah-silkki on ainutlaatuinen ainesosa tässä shampoossa. Se todellakin saa hiukset tuntumaan kuin silkiltä. Ja lisäksi panthenol, hiusten superruoka viimeistelee tuloksen.

Kotimainen ja ainutlaatuinen camelina-öljy on hiuksille ja hiuspohjalle ehdoton öljy. Sen sanotaan vaikuttavan hilsettä ja kutinaa vähentävästi ja sen e-vitamiinit ja antioksidantit suojaavat hiussolukkoa. Risiiniöljyä tähän palaan on lisätty sen kosteutta lukitsevien ominaisuuksien vuoksi.

Käyttöohje: Kastele hiukset hyvin. Hiero shampoopalaa hiuksiin ja hiuspohjaan. Vaahdota hyvin ja huuhtele. Voit halutessasi tehostaa shampoon hoitavia ominaisuuksia vaahdottamalla toiseen kertaan ja antamalla vaahdon vaikuttaa jonkin aikaa. Huuhtele ja viimeistele pesu Silkkitipun palahoitoaineella.

Myös lapset pitävät palashampoosta, se on helpompi levittää eikä sitä valu silmiin helposti. Pitäkää hauskaa silkkitipujen kanssa ja nauttikaa ihanista, takuttomista ja pehmeistä hiuksista.

Koostumus: Kookosöljy (coconut oil), olut (craft beer), oliiviöljy (olive oil), camelinaöljy (camelina seed oil), risiiniöljy (castor oil), kananmunan keltuainen (egg yolk), merisuola (sea salt), d-panthenol, sitruunaruohon eteerinen öljy (lemongrass essential oil), mica-väri (mica colour), tussah-silkki, (tussah silk).

INCI: Sodium cocoate, craft beer, sodium olivate, sodium camelinate, sodium castorate, luteum ovi, maris sal, panthenol, cymbopogon citratus, CI 77019, CI 77891, CI 77492, serica.

Paino n. 80g.

Nockoinen palashampoo 15€

”Kampaajani totesi: Sulla on aina ollut vahvat ja paksut hiukset, mutta mitä näille on tapahtunut? Koko kesän olet ollut auringossa ja paahteessa. Hiuksesi kiiltää, ovat paksuuntuneet entisestään ja kasvu on kiihtynyt. ”

Nockoinen on vegaaninen luonnonsaippua hiusten ja hiuspohjan hoitoon.

1600- luvun suomenkieli kutsui jokaisen takapihalta tuttua luonnon superyrttiä Nockoiseksi. Tuota yrttiä kannattaa käyttää itsehoitoon tänäkin päivänä, sisäisesti ja ulkoisesti. Nokkonen sisältää todella paljon vitamiineja ja mineraaleja, mainitsemme tässä erityisesti mineraalin nimeltä Pii, hiusten kasvun kiihdyttäjän. 

Tämä tuoksuton ja vegaaninen nokkos-shampoo sopii erityisesti rasvoittuville ja ohuille hiuksille. Se sisältää runsaasti luomu-nokkosjauhetta joka lisää hiusten kiiltoa ja tasapainottaa hiuspohjaa. Shampoossa on myös paljon bentoniitti-savea, joka syväpuhdistaa hiuksia ja hiuspohjaa ja tekee hiuksista pehmeät ja taipuisat. Kotimainen camelina-öljy ravitsee ja hoitaa pesun aikana. Luomuolut lisää hiusten tuuheutta ja kiiltoa.

Käyttöohje: Kastele hiukset, hiero palashampoota hiuspohjaa pitkin hiuksiin. Levitä vaahto kaikkialle ja hiero samalla hiuspohjaa. Huuhtele. Hoitoaineeksi sopii esimerkiksi Silkkitipun palahoitoaine. 

Koostumus: Kookosöljy (coconut oil), vesi (water), olut (beer), oliiviöljy (olive oli), camelinaöljy (camelina seed oil), risiiniöljy (castor oli), nokkosjauhe (nettle powder), bentoniittisavi (bentonite clay), merisuola (sea salt), pantenoli.

Voitokas varainhankinta

Elsan Ekopajan tuotteilla varainhankinta on helppoa ja tuottoisaa!

Jokaisesta tuotteesta ansionne on suuri, jopa 5,25€.

Ansaitsette aina vähintään 30% myynnistä ja kun keräyssumma ylittää 2000€, on ansionne jopa 35% eli 700€!

Elsan Ekopajan saippuoista innostutaan, se on uutta, ekologista ja ihoa hellivää! 

Ei enää motivointiongelmaa, ei enää ilmastoahdistusta, ei enää niitä samoja vanhoja keksejä ja vessapaperia!

Aloittakaa varainhankinta Elsan Ekopajan kanssa heti!

Ollaan kuulolla, terveisin,

Elsan Ekopaja: Mari, Jenni ja Tiina. 

 

Joko sinäkin innostuit?

Tilaa ryhmällesi ilmainen aloituspaketti nyt!