Ota meistä selvää..

Saippuatehdas

kaikki tehdään käsin

Saippuatehdas Heinolassa

Saippuatehtaassa tuoksuu aina ihanalta. On hienoa nähdä omin silmin kuinka nämä naiset valmistavat saippuat alusta loppuun itse. Se herättää luottamusta tuotteisiin.
Mari Nipuli
varainhankintäiti LASB 75

Muutama vuosi sitten Mari innostui valmistamaan saippuaa. Hän inspiroitui väreistä, suomalaisesta luonnosta ja perinteistä. Syntyi Elsan Ekopaja ja varainhankinnan saippuat. Nyt meitä on jo kolme naista varmistamassa että jokaiselle riittää myytävää varojen hankintaan. Laadusta emme tingi koskaan. Kaikki Elsan Ekopajan saippuat on kosmetiikkalainsäädännön mukaisesti turvallisuusarvioitu ja ne löytyvät eurooppalaisesta CPNP-portaalista.

Saippuoiden raaka-aineet pyritään joko kasvattamaan itse tai hakemaan suoraan lähituottajalta. Ne raaka-aineet mitä ei Suomessa kasva, tilataan tukuista Euroopasta suurina erinä. Olemme sitoutuneet tehtaana ilmastonmuutostyöhön koko sydämestämme ja uskomme että jokainen haluaa myös myydä tuotetta joka on täysin julmuusvapaa ja zero waste periaatetta noudattava.

Zero waste

Olemme täysin omistautuneita ilmaston muutostaisteluun. Palasaippuat pakataan kotimaiseen kartonkiin tai maissipohjaiseen muoviin.

Käsityö

Valmistamme jokaisen palan alusta asti itse. Emme käytä valmismassoja vaan olemme kehittäneet uniikit saippuareseptit. Kasvatamme myös osan raaka-aineista.

Hellävaraisuus

Saippuoiden reseptit ja käsityömenetelmä takaavat sen että saippuat hellivät ihoa eivätkä kuivata. Iho pysyy terveenä ja hyvinvoivana.

Varainhankintatiimi

Saippuatehtaalla touhuaa muutama ahkera nainen. Tapaat heidät hyvin erilaisissa tehtävissä. 

Mari Tiira

Mari Tiira on Elsan Ekopajan takana. Hänen käsialaansa ovat suloiset saippuat ja shampoot. Mari valmistaa edelleen suurimman osan Elsan Ekopajan saippuoista itse.
puoti@elsanekopaja.fi

Jenni Äijälä

Jennin vastuulla on Elsan Ekopajan asiakaspalvelu ja hän onkin luurin päässä vastaamassa moniin kysymyksiin. Jennin tavoitat arkipäivisin Saippuatehtaalta pakkaamasta saippuaa ja erilaisista tapahtumista.
jenni@elsanekopaja.fi

Aloita heti ja

Tilaa ilmainen materiaali

täydellinen joululahjaidea

Varaa paikka heti

Elsan Ekopajan tuoksuvat palasaippuat ovat täydellinen joululahjaidea. Nyt syksyllä keräyksenne saa uutta pontta kun myytte valmiita joululahjaratkaisuja ystäville ja sukulaisille. Keräys kannattaa aloittaa nyt niin varmistatte voitokkaan varainhankinnan!

Elsan Ekopaja

Vuohkalliontie 9, 18200 Heinola

Asiakaspalvelu

Ma-pe 10-16

Yhteys

Puh. 050 336 1993
s-posti: varainhankinta@elsanekopaja.fi

Tilaa ilmainen aloituspakkaus

Voitokas varainhankinta

Elsan Ekopajan tuotteilla varainhankinta on helppoa ja tuottoisaa!

Jokaisesta tuotteesta ansionne on suuri, jopa 5,25€.

Ansaitsette aina vähintään 30% myynnistä ja kun keräyssumma ylittää 2000€, on ansionne jopa 35% eli 700€!

Elsan Ekopajan saippuoista innostutaan, se on uutta, ekologista ja ihoa hellivää! 

Ei enää motivointiongelmaa, ei enää ilmastoahdistusta, ei enää niitä samoja vanhoja keksejä ja vessapaperia!

Aloittakaa varainhankinta Elsan Ekopajan kanssa heti!

Ollaan kuulolla, terveisin,

Elsan Ekopaja: Mari ja Jenni