-Pala puhtaamapaa huomista-

Kuinka onnistutte?

Tahtomme on että onnistutte varainhankinnassa ja pääsette tavoitteeseenne. Elsan Ekopajan käsitehdyt saippuat ovat haluttuja käyttötuotteita ja sen vuoksi helppoja myydä. Siksi teidän kannattaakin jakaa kuvastoja ja tilauslistoja mahdollisimman moneen paikkaan.

Tilatkaa ilmainen materiaali

Materiaali tilataan tästä:

Jakakaa esitteitä

n. 2-3 esitettä/kerääjä. Esitteen mukana tulee helpot keräyslistat.

Tavatkaa ihmisiä

Naapurit, sukulaiset ja työpaikan kahvipöydät.

Kootkaa tilaus

Järjestäjä saa valmiin exel-taulukon laskemista helpoittamaan. Lähettäkää tilaus meille sähköpostilla

Jakakaa saippuat

Järjestäjältä saatte keräämänne tuotteet jotka sitten jaatte. Samalla otatte vastaan rahat tuotteista.

Pitäkää tuotto

Maksatte meille laskun ja loput saatte käyttää tavoitteiden saavuttamiseen! Tuotto jopa 35%!

Elsan Ekopajan siistit ja helpot varainhankintamateriaalit

varainhankkijan materiaali
Urheiluseura joukkuevoimistelu varainhankinta varainkeruu Elsan Ekopaja Anna tytär

1.Asettakaa unelma

Kun tiedätte yhdessä mitä lähdette tavoittelemaan, on unelma paljon helpompaa saavuttaa. Yhteinen tavoite voi olla yhdessä hankitut kilpailuasut, retki huvipuistoon tai rohkeasti ulkomaille. Miettikää tarkkaan kuinka paljon rahaa tarvitsette ja kuinka monta kerääjää saatte. Muistakaa että varainhankinta on verotonta vain silloin kun sen tuotto jaetaan jokaisen kerääjän kesken tasan. Esimerkiksi kuvan kilpa-asut hankittiin osittain Elsan Ekopajan varainhankinnalla ja osittain omalla rahoituksella. Jos teillä on suuri tavoite, kuten ulkomaan matka, kannattaa varainhankintakertoja olla useampia vuoden sisällä. Tällöin varmistetaan isompi summa. Miettikää myös valmiiksi keräysajankohta ja aikajakso jonka haette keräyksiä. On parempi pitäytyä lyhyemmässä ajanjaksossa, maksimissaan 2 viikkoa, sillä yleensä tilaukset haetaan kuitenkin vasta viimeisinä päivinä. Pidempi keräysaika ei välttämättä tarkoita suurempaa keräysmäärää.

2.Valitkaa järjestäjä

Kun aloitatte varainhankinnan, on hyvä valita joukosta yksi täysi-ikäinen järjestäjä. Hän toimii yhteyshenkilönä ja ottaa keräyslistat vastaan. Järjestäjä kokoaa keräyslistat excel-taulukolle jonka saatte asiakaspalvelustamme. Taulukko laskee valmiiksi tuotteiden määrän ja kerätyn summan.  Tämä henkilö myös huolehtii rahaliikenteestä laskun maksun osalta. 

varainhankkijan materiaali

3.Tilatkaa ilmainen materiaalipaketti

Lähetämme yhdyshenkilölle ilmaisen materiaalipaketin. Paketista löytyy värikkäät ja myyvät kuvastot, kerääjien listat sekä koontilista paperisena. Sähköpostiin lähetämme myös excel/numbers-muotoisen koontilomakkeen yhdyshenkilölle. Materiaalia kannattaa tilata niin että jokaiselle kerääjälle annetaan 2-3 kuvastoa ja listaa. Näin myös perheen vanhemmat voivat halutessaan viedä vaikka työpaikkansa kahvihuoneeseen tilauslistoja ja näin kasvattaa yhteistä pottia.
Materiaalipakettiin laitamme yhdyshenkilölle myös testisaippuat mukaan.

4.Sitten kerääjät töihin

Kuvastojen kanssa on helppo lähteä liikkeelle naapurustoon ja tuttujen luo. Kertokaa mihin tarkoitukseen olette keräämässä varoja. Vierailkaa sukulaisilla, ystävillä ja tuttavilla. Kun kerrotte että myymänne saippuat ovat suomalaista käsityötä, ne tekevät aivan varmasti kauppansa. Kuvittele jos kaikki tuntemasi ihmiset ostaisivat 3-5 palaa saippuaa? Pääsette isoonkin tavoitteeseen helposti kun lähdette vaan liikkeelle. Yksi tapa kerätä tilauksia on myös vanhempien työpaikat. Yksi kuvasto ja tilauslista taukohuoneen pöydälle ja tilauksia satelee varmasti.

5.Jaa tämä sivusto

Jos ystäväsi asuvat kauempana tai muuten haluat pitää turvavälejä, jaa heille tämän sivuston tuotesivu, ja pyydä heiltä tilaus vaikka whatsApp-viestillä. Suora linkki tuotesivulle on tässä: https://elsanekopaja.fi/varainkeruutuotteet/

6.Kootkaa tilaukset yhteen

Toimittakaa kaikki keräyslistat yhdyshenkilölle. Hän kokoaa tilaukset yhteen kätevälle excel/numbers-taulukolle josta selviää samalla myös keräämänne summa. Kun tilaus on toimitettu sähköpostilla Elsan Ekopajalle, pistämme me vuorostamme hihat heilumaan vauhdikkaasti.

7.Joskus käy niin onnekkaasti että kaikki tilaamanne saippuat löytyvät varastosta.

Jos näin on, lähetämme tilauksen jo heti seuravana arkipäivänä. Jos meille on sadellut hurja määrä tilauksia yhtä aikaa, saattaa olla että kaikkia saippuoita ei löydy valmiina. Tällöin aloitamme varaston täydennyksen. Seuraavassa selitämme lyhyesti kuinka palasaippuat valmistuvat Heinolassa Elsan Ekopajalla. Saippuoiden kovettuminen eli veden haihduttaminen on 2-4 viikkoa kestävä prosessi jota ei pystytä mitenkään nopeuttamaan. Tämä hetki vaatii kärsivällisyyttä, joten varautukaa siihen että saippuoiden tulemisessa voi kestää. Ilmoitamme kyllä tilaajille mikäli juuri teidän tilauksenne odottaa saippuoiden valmistumista. 

Toimittakaa tilaukset

Tilauksenne on saapunut ja nyt on aika toimittaa saippuat tilajille. Nyt voitte samalla kerätä rahat tilauksista.

Toteuttakaa unelmanne!

Saatte pitää itsellänne aina 30% keräämistänne rahoista! Jos keräämänne tuotteiden yhteissumma ylittää 2000€, saatte jopa 35%! Nyt on aika toteuttaa unelmat! Voimistelujoukkue Luna Heinolan voimisteluseurasta sai hankittua itselleen todella voitokkaat kilpa-asut. Näillä asuilla ja väline-ohjelmalla voitettiin syksyllä 2021 kolme kultamitalia ja yksi hopea.
Parasta kaikessa on kuitenkin se, että koko prosessi tapahtui täysin luonnon varoja riistämättä ja zero-waste periaattella. Jokaiselle osapuolelle jäi lämmin ja hyvä mieli. Kannattaa aina tavoitella tähtiä, silloin voi päätyä vaikka kuuhun.

Aloita heti ja

Tilaa ilmainen materiaali

täydellinen joululahjaidea

Varaa paikka heti

Elsan Ekopajan tuoksuvat palasaippuat ovat täydellinen joululahjaidea. Nyt syksyllä keräyksenne saa uutta pontta kun myytte valmiita joululahjaratkaisuja ystäville ja sukulaisille. Keräys kannattaa aloittaa nyt niin varmistatte voitokkaan varainhankinnan!

Elsan Ekopaja

Vuohkalliontie 9, 18200 Heinola

Asiakaspalvelu

Ma-pe 10-16

Yhteys

Puh. 050 336 1993
s-posti: varainhankinta@elsanekopaja.fi

Tilaa ilmainen aloituspakkaus

Voitokas varainhankinta

Elsan Ekopajan tuotteilla varainhankinta on helppoa ja tuottoisaa!

Jokaisesta tuotteesta ansionne on suuri, jopa 5,25€.

Ansaitsette aina vähintään 30% myynnistä ja kun keräyssumma ylittää 2000€, on ansionne jopa 35% eli 700€!

Elsan Ekopajan saippuoista innostutaan, se on uutta, ekologista ja ihoa hellivää! 

Ei enää motivointiongelmaa, ei enää ilmastoahdistusta, ei enää niitä samoja vanhoja keksejä ja vessapaperia!

Aloittakaa varainhankinta Elsan Ekopajan kanssa heti!

Ollaan kuulolla, terveisin,

Elsan Ekopaja: Mari ja Jenni

 

Liity postituslistalle

Liity Elsan Ekopajan faneihin ja saa aina uusinta tietoa varainkeruusta ja tuotteistamme. Liity kirjoittamalla sähköpostiosoitteesi tähän: